Løjt 2021

Emner på denne side: Ferie, Løjt, Oplevelser, Sommerhus

Nicolaj og Kimberly var draget til Løjt på vinterferie, og inviterede os over den sidste weekend af deres ophold. Vi skyndte os at pakke bilen om fredagen efter arbejde, og tog herefter en weeekend (der føltes lidt længere end en normal weekend) i det sønderjydske.

Huset var et lejet sommerhus midt i Løjt Feriecenter, og var placeret på toppen af en bakke med en smuk udsigt over Genner Bugt. Huset lå faktisk overraskende højt oppe, og netop som man troede man var nået ned til vandet, så var man faktisk kun halvvejs.

Et dejligt hus

Huset var dejligt med en central stor stue, og et par soveværelser i den ene ende, samt endnu et soveværelse i den anden ende og en hems til drengene.

Jacuzzi

Til børnenes fornøjelse var der et stort Jacuzzi-bad, som blev anvendt en del i mange forskellige konstellationer. Desværre var varmen lidt kryptisk indrettet, så om man fik et varmt eller koldt bad, var alt efter hvor heldig man var.

Loddenhøj - Barsmark

Michael tog de utroligt seje vandrebørn under armen og satte ud på vandreturen Loddenhøj - Barsmark, der gik igennem de flotte landbrugslandskaber. Dyrelivet var rigt, og vi så ikke mindre end 17 dådyr, samt utallige fugle herunder en fasan, der gik på rov i villa-haverne.

Tid til pause

Turen løb op i 8,5 kilometer, så det var helt godkendt at skulle holde en pause undervejs. Her slog vi os ned på et stengærde i Loddenhøj.

Stranden

Den sidste del af turen gik langs vandet fra Barsøfærgens leje og tilbage til sommerhuset. Det var en stenstrand, hvor der mange steder var kilder der løb imellem stenene, så det gav anledning til nogle sidste eventyr.

Tillykke til Nicolaj

Nicolaj havde jo passeret sine 40 år i isolation om mandagen, men han skulle da ikke snydes for et par gaver i denne anledning. En masse gaver...

Shasn

Netop som vi skulle til at drage afsted, kom DHL med en kickstarter-pakke til Michael, som var det politiske spil Shasn, der handler om at erobre flest stemmer i et winner-takes-it-all land. Man skulle udlægge politiske holdninger, men var det nu hvad man stod for, eller hvad som lige blæste ind i ens politiske sejl den dag? Det blev Nicolaj som vandt valget.

Flamme Rouge

Nicolaj fik cykel-spillet Flamme Rouge i gave, hvilket også var et rigtig godt spil, der simulerede et cykelløb og faktisk gjorde det ret godt, hvor det med simple regler simulerede udbrud, at trække feltet og hjælperyttere. Kimberly tog første løb, imens Michael tog det andet.

Hjem igen

Efter en ferie som både virkede lang i forhold til det blot var en weekend, men også alt for kort, da man godt kunne have brugt mere, drog vi hjem igen søndag morgen. Og som altid endte man med at vente på opvaskemaskinen :)